Bhsschilderwerken voor al uw schilder-& spuitwerk!

Berghem

5351 AG Berghem

Contact

(+31) 6 52480755

Mail

info@bhsschilderwerken.nl

Diensten

Diensten

Welke diensten bieden wij aan?

Ontwerp zonder titel (30)

Binnenschilderwerk

Binnenschilderwerk, hoe vaak moet dat gebeuren? Binnenschilderwerk moet periodiek opnieuw worden gedaan of worden bijgewerkt. Een frisse laag verf in uw huis. Wilt u uw pand laten schilderen? Daar zorgen we bij BHS schilderwerken voor. Dus wilt u een ruimte in uw woning een nieuwe uitstraling geven? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Ontwerp zonder titel (31)

Buitenschilderwerk

Buitenschilderwerk valt onder het opnieuw of laten overschilderen van uw woonhuis en is natuurlijk niet alleen maar om uw woning mooi te laten lijken. Het nieuwe schilder- werk beschermt ook uw hout tegen de slechte weersomstandigheden. Mocht jij als particulier of als bedrijf nog vragen hebben over onze diensten, neem dan gerust contact met ons op.

Ontwerp zonder titel (32)

Spuitwerk

Een technologie die de laatste jaren zijn opmars maakt in de schildersbranche is het verspuiten van verf. Uw plafonds, muren, deuren en kozijnen worden niet zoals voorheen met de roller of kwast geverfd, maar gespoten. Het afplakken mag dan iets meer tijd in beslag nemen, het spuiten gaat een stuk sneller.

Ontwerp zonder titel (34)

Afkitten van vloeren badkamers en wc's

Toiletten, badkamers en wc’s netjes afkitten door BHSschilderwerken. Een goede laag kit zorgt ervoor dat vuil en vocht zich niet tussen de tegels kunnen vestigen en voorkomt daarnaast ook dat er grote of kleine lekkages kunnen ontstaan. Daarnaast ziet een strak gekitte badkamer of toilet er veel mooier en schoner uit. Onze ervaren kitter helpt direct met het vervangen van uw kitwerk.

Ontwerp zonder titel (35)

Spachtelputz sierpleister

Uw woning laten stuccen met Spachtelputz sierpleister? Spachtelputz is een mooie en zeer sterke afwerkingen die al jaren gebruikt wordt om wanden te versieren. Het is een mengsel van gebroken marmerkorrels en een bindmiddel op basis van kunststof. Spachtelputz laten aanbrengen is een slimme keuze. Het biedt veel voordelen. Ontdek welke soort voordelen en neem nu contact met ons op.

Ontwerp zonder titel (29)

Glaszetten

Bij het glas zetten komt expertise en specialisme kijken en eveneens moet het plaatsen aan bepaalde eisen voldoen. Wij doen alle soorten glasplaatsingen. Het is een secuur werk en moet zo zorgvuldig mogelijk gebeuren voor een perfecte resultaat. Wilt u glas laten plaatsen in de omgeving van Oss en ruime regio? Dan bent u bij BHSschilderwerken aan het juiste adres. Voor vragen neem contact met ons op.